MUSIKGUDSTJÄNST

Alla ska kunna komma och trivas i Kyrkan!

Nils Börge reser Sverige runt i kyrkor och underhåller med ett avslappnat och trevligt program. Musikgudstjänsten vara i cirka en timme och innehållet är alltid anpassningsbart beroende på publik och vad som passar. 

Nils Börge strävar alltid efter att alla ska ha trevlig och trivas i en lätt stämning i kyrkan. Han blandar därför humor med lite djupare tankar och erfarenheter vilket gör att vem som helst kan komma och besöka kyrkan - perfekt för "förstagångsbesökare". 

Allsång med andliga klassiker samt country, gospel och odödliga sånger som exempelvis "Bred dina vida vingar", "Blott en dag" och "Som en bro över mörka vatten" är några sorters sånger som bjuds på. 
 

Citat och omdömen

Den publik vi mötte kom spontant fram till mig efteråt lovordade det val sammansatta och glädjespridande programmet. Mungiporna är garanterat pekandes uppåt efter detta musikaliska möte med Nils Börge och Douglas Gårdh. - Björn Eckerrot, Kyrkomusiker

Det har alltid varit min tes att när man lämnar en kyrka ska man vara glad i sinne och hjärta. Glada var vi alla efter Ert besök igår. Imponerad bl.a. av ditt ” mellansnack ”. Ni är mer än välkomna igen. - Göran Christensen, Kyrkomusiker

Det var en gemytlig kväll med underbar sång och musik, väldigt lättsamt precis som vi vill ha, vi= folk i allmänhet! Väldigt blandad musik och väldigt bra publikkontakt. Vi i kören blev också upp-
rymda och kände oss delaktiga! Douglas Gårdh var ju också en fantastisk pianist, det var inte många tangenter som inte användes. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka! - Lena Person, Kyrkomusiker.

Hej. Tack och tack för en så trevlig konsert igår. Hoppas ni kommer tillbaka till jul som ni lovade. Fortsätt sjung!
- Körmedlem

Övrigt

Inför en spelning krävs endast hjälp med marknadsföring lokalt av musikgudstjänsten, tillgång till piano och ett högtalarsystem. 
För bokningar, registera dina uppgifter uppe till höger så återkommer vi så fort som möjligt. 
 

BOKNINGS-FÖRFRÅGAN