Bellamy Brothers och Nils Börge Gårdh

För ett tag sedan var jag och lyssnade på Bellamy Brothers i Skien i Norge i samma lokal som jag var och sjöng i för ett år sedan. Vilken konsert och vilka härliga gubbar. Jag hade glädjen att få träffa dem före konserten och det var väldigt trevligt. De spelade i en och en halv timme oavbrutet. Vilka sånger och hits de har gjort. Helt otroligt. Vill Du höra bra musik gå in på Spotify, sök på Bellamy Brothers  " Pray for me ". Bra kristna texter med humor och värme.

Har en lite idé om att ta hit dem till Sverige för en kort turné och få SVT att köpa in ett program. Kanske ihop med Jill Jonson?

Vad tror Ni?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Roberth Johansson » Debattartikel i Dagen:  ”Tack, Nils Börge för ditt engagemang för att mångfald/bredd och variation borde ..”

  • Marina » Debattartikel i Dagen:  ”Hej, Är tidigare pingstvän. Vid en skilsmässa blev jag väldigt illa bemött av pa..”

  • Roland Lundgren » Debattartikel i Dagen:  ”Helt i linje med vad jag själv tycker Nisse. Jättebra! Jag skriver under på det.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-