Ny TV-inspelning i Västerås 28/10! 

Den 30 november görs en storsatsning i Pingstkyrkan i Västerås. Då spelas det in två Julprogram i serien ”En sång om glädje”  för SVT 1. Programmen kommer att sändas på Julafton och Juldagen och det är faktiskt första gången som ett sådant program spelas in med publik och detta sker i Västerås.

Programledare är som vanligt Nils Börge Gårdh och artisterna är idel välkända namn. Robert Wells, Sofia Källgren, Triple & Touch och vokalgruppen Dynamic Vocals. Dessutom kanske Sveriges bästa gospelkör The Master´s Voice med orkester. 

Vi lovar dig en härlig kväll med mycket sång, glädje och Julstämning. Vi satsar alltid på att skapa en lätt och trevlig stämning så vem som helst kan känna sig välkommen, även de som inte är vana med att besöka en kyrka.

Missa inte denna chans att dels få en Julkonsert av högsta klass och dessutom få vara med i en TV-inspelning. 

Boka dina biljetter på ticnet.se eller genom att kontakta Pingstkyrkan i Västerås. Biljetterna kostar 200kr som förköp eller 220kr i dörren. 

Ring: 021-17 19 00
E-post: kontakt@vasteras.pingst.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Roberth Johansson » Debattartikel i Dagen:  ”Tack, Nils Börge för ditt engagemang för att mångfald/bredd och variation borde ..”

  • Marina » Debattartikel i Dagen:  ”Hej, Är tidigare pingstvän. Vid en skilsmässa blev jag väldigt illa bemött av pa..”

  • Roland Lundgren » Debattartikel i Dagen:  ”Helt i linje med vad jag själv tycker Nisse. Jättebra! Jag skriver under på det.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-